Teploměr Na Maso

Měřte teplotu svého masa jako profík s tímto účinným teploměrem!

Úvod do problematiky měření teploty masa Měření teploty masa je důležitou součástí vaření. Pomocí správného teploměru na maso můžeme zajistit, že je maso uvařeno dostatečně a bezpečně k jídlu. V této úvodní části se budeme zabývat základními principy měření teploty masa a jak vybrat ten správný teploměr pro...

Kukuřičný Škrob

Kukuřičný škrob: Tajemství dokonalé konzistence vašich jídel

Co je kukuřičný škrob? Kukuřičný škrob je v potravinářství důležitou surovinou, která se získává z kukuřičného zrna. Jedná se o bílý prášek bez chuti a bez vůně, který má schopnost sloužit jako hustící činidlo pro různé pokrmy. Kukuřičný škrob se používá například k přípravě pudinků, krémů,...

Hermelín V Troubě

Křupavý Hermelín v troubě: Tajemství dokonalého sýrového pokrmu

Příprava ingrediencí Příprava ingrediencí pro hermelín v troubě Každý správný kuchař ví, že klíčem ke skvělému jídlu je důkladná příprava surovin. Při přípravě hermelínu v troubě není výjimkou. Zde jsou kroky, které byste měli udělat při přípravě ingrediencí. 1. Nakrájejte sýr Hermelín na stejnou...

Pomazánka

Chutná pomazánka na každou příležitost: recepty, které vás nadchnou!

Vítejte u receptu na lahodnou pomazánku! Naučíme vás, jak připravit dokonalý krémový dip pro vaše chlebíčky, tousty nebo celozrnné pečivo. Sledujte postup a užijte si skvělou chuť této domácí speciality. Ingredience Ingredience pro pomazánku: - 200 g tučného tvrdého sýra - 100 g másla - 2 stroužky česneku - 1 lžička...